Video Experience BV

Video Experience BV

Verfmolen 101, 1622 LR Hoorn

www.videoexperience.nl

Info@videoexperience.nl

Telnr. 0229 - 24 21 73

Mob.: 06- 53 26 87 80

Alles onder één dak
Digitaliseren ~ Bewegend beeld

Bent u nog in het bezit van oude 8mm filmpjes en zou u die waardevolle familie-opnamen, zoals de eerste stapjes van uw kinderen of van vakanties, die diep in de vorige eeuw hebben plaats gevonden, nog eens terug willen zien?
Natuurlijk wel, maar dan moet je nog wel een goed werkende projector en een scherm kunnen vinden. Zou het niet veel plezieriger zijn om alles digitaal over te zetten op DVD? Makkelijk om te bekijken en te bewaren en de trillende beelden en het geratel van de projector behoren tot het verleden. Bovendien is door de hedendaagse correctie-technieken de beeldkwaliteit met sprongen vooruit gegaan.

 

Wellicht heeft u nog opnamen op VHS,Betamax, Video2000 of een andere type videoband, die u niet kunt bekijken doordat de afspeelapparatuur al lang is opgeruimd of defect is geraakt? Belangrijke momenten van allerlei aard die daardoor niet meer kunnen worden afgespeeld. Bovendien moet u bedenken dat hoe langer uw super8 films of videocassettes op spoel of cassette staan, hoe kwetsbaarder deze worden. De kwaliteit gaat ieder jaar achteruit, zonder dat u daar erg in heeft. Wacht niet langer en laat uw dierbare herinneringen niet vervagen en leg ze vast voor de toekomst. Geweldig voor u zelf maar verras er ook kinderen en familie eens mee!

Super8

Homevideo Cassettes

Super8 digitaliseren
al vanaf: € 1,00 per minuut
Klik hier voor de volledige prijslijst
Prijslijst digitaliseren-bewegendbeeld.pdf
VHS digitaliseren
al vanaf: € 15,- per stuk
Klik hier voor de volledige prijslijst
Prijslijst digitaliseren-bewegendbeeld.pdf